Getflights Plane

Maak kennis met Getflights

Getflights is een onafhankelijke Belgische broker van vliegtickets. We bieden oplossingen aan voor bedrijven mét en zonder IATA-accreditatie. Tot onze klanten mogen we reiskantoren, touroperators, evenementenbureaus en andere zakelijke klanten rekenen. Als bedrijf leggen we de nadruk op een sterke service met een klantendienst die vlot bereikbaar is in het Nederlands, Engels en Frans. Tijdens de kantooruren kan je ons bereiken zowel per e-mail als telefonisch en buiten de kantooruren kan je ons voor uitzonderlijke situaties bereiken op ons noodnummer.

Online booking tool

Via de online bookingtool in Getflights Pro boek je vliegtickets bij meer dan 120 luchtvaartmaatschappijen aan zowel publieke als private tarieven. Door onze integratie met verschillende globale distributiesystemen alsook rechtstreeks met verschillende airlines via NDC beschik je over het meest complete aanbod.

Bovendien maken we gebruik van branded fares waardoor je steeds de service kiest die het best bij de reiziger past.

Booking tool: branded fares
Gespecialiseerd in groepsvluchten

Als broker begon het voor ons allemaal bij de verkoop van tickets voor groepsvluchten, bijgevolg zijn we dan ook gespecialiseerd in het beheer en de uitgifte van vliegtickets voor groepen. Ben je een reiskantoor die sporadisch een groepsreis organiseert of ben je een touroperator die iedere week een groep op pad stuurt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook evenementenbureau's of andere ondernemingen die klanten of medewerkers vanuit één of meerdere locaties naar hun bestemming willen brengen kunnen bij ons terecht.

 

Om een vlotte opvolging van alle groepen te garanderen krijg je via onze B2B-tool Getflights Pro steeds een overzicht van alle boekingen en deadlines: voorschotfactuur, opgave passagierslijst, annulatiemomenten, ... Bovendien kan je er offertes aanvragen en digitaal ondertekenen.

ticket robot
Ticket Robot

Indien je gebruik maakt van een globaal distributiesystemen zoals Amadeus, Travelport Galileo of Sabre kan je via onze Ticket Robot 24/7 vluchten boeken. Na de uitgifte van tickets en EMD's zijn gepersonaliseerde e-tickets onmiddellijk beschikbaar in Getflights Pro. Om administratie tot een minimum te beperken domiciliëren we het factuurbedrag automatisch na 3 werkdagen.

Maak kennis met ons team

Bij Getflights staat een team gedreven en ervaren Flight Specialists voor je klaar. Alle flight specialists genoten een gespecialiseerde opleiding en er is een gezonde mix van jong en oud.

Teamfoto met namen
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Getflights? We updaten regelmatig onze pagina met nieuws, maar zijn ook te volgen via onze nieuwsbrief en via onze kanalen op Facebook en LinkedIn.