Departures

Senior Booking Agent

Heb je reeds ervaring in de reisbranche of in de luchtvaartindustrie? Misschien is onze vacature Senior Booking Agent iets voor jou! Als snel groeiend bedrijf zijn we op zoek naar extra reserveringsagenten met voldoende ervaring en kennis van de sector.

Jobomschrijving

Als Senior Booking Agent sta je in voor het boeken van vliegtickets voor zowel groepen als individuen. Je staat onze klanten bij in de zoektocht naar de beste routes en condities en volgt projecten op van het eerste contact met de klant tot de facturatie en aftersales.

Wie ben je?

We zijn op zoek naar iemand met voldoende ervaring binnen de reissector of luchtvaart die vertrouwd is met het boeken van vliegtickets. Je hebt een uitgebreide kennis van op z'n minst één van de bekende distributiesystemen (Amadeus, Sabre of Travelport Galileo) en weet wat te doen wanneer een vlucht gewijzigd of geannuleerd wordt. Tickets omwisselen of een terugbetaling aanvragen is voor jou geen probleem. Bonuspunten als je kennis hebt van IATA's BSP. Bovendien ben je leergierig en wil je alles weten over onze bookingtool en Ticket Robot.
Je hebt een relevant bachelordiploma of kan dit compenseren door een aantal jaren werkervaring en kan op een professionele manier communiceren in het Nederlands, Engels en Frans. Ten slotte zoeken we iemand met het juiste karakter: je bent vlot in de omgang, gaat al eens graag op teambuilding en houdt van een vleugje humor op de werkvloer.
 

Wat krijg je in de plaats?

We bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team waarin het motto "work hard, play hard" nagestreefd wordt. Je kan rekenen op:

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Een marktconform salaris incl. extralegale voordelen als maaltijd- en ecocheques en een hospitalisatieverzekering
  • Flexibele werkuren, voor een goede work-life balance
  • Combinatie thuis,- en kantoorwerk
  • Extra vakantiedagen
  • Een leuke werkomgeving in een modern kantoor
  • Aantrekkelijke tarieven op vluchten naar wereldwijde bestemmingen
  • Al het nodige om je te helpen groeien: opleidingen, boeken, seminaries, …
  • Leuke teamactiviteiten, tafeltennis, vettige vrijdag, ...
Geïnteresseerd

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven? Laat van je horen via hr@getflights.com of +32 50 66 16 16 en hopelijk mogen we jouw binnenkort uitnodigen op kantoor.