Office entry

Opening kantoor en voorstelling nieuwe bookingtool

Op donderdag 6 oktober openden we ons nieuw kantoor op de Gistelse Steenweg te Brugge. Hoewel, nieuw is misschien niet correct, aangezien we er onze intrede deden in april 2020, maar het coronavirus belette ons om eerder een evenement te organiseren.

Niet enkel konden we er, in aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw, ons kantoor showen aan meer dan 70 reisprofessionals, het was tevens de gelegenheid om onze vernieuwde bookingtool in Getflights Pro voor te stellen. Bovendien kon er stevig genetwerkt worden bij de aanwezigheid van 9 luchtvaartmaatschappijen die met veel plezier hun aanbod kwamen voorstellen.

Published on Thursday 29 September 2022 at 13:34.
Speech Frederik Winne
State Of The Union

Dat het coronavirus een grote invloed heeft gehad op de sector hoeven we je niet te vertellen. Ondertussen zit er terug schwung in de sector en ook bij Getflights hebben we niet stilgezeten.

De voorspelde knaldrang is uitgekomen en heeft zich geuit in drukke tijden op kantoor. Tijdens zijn speech blikte CEO Frederik Winne terug naar het verleden en het verhaal van Getflights maar keek hij ook vooruit. Positieve cijfers vertalen zich in een zoektocht naar extra medewerkers maar ook in veel goesting in de toekomst.

Dirk De fauw - burgemeester van Brugge - bevestigde in zijn speech het belang van de toeristische sector voor de economie van Brugge en de mooie weg die we als bedrijf reeds hebben afgelegd.

Nieuwe bookingtool, nieuwe mogelijkheden

De opening van ons kantoor was een uitgelezen moment om nieuwe zaken aan te kondigen. Blikvanger was de vernieuwde bookingtool in Getflights Pro. Vanaf 10 oktober 2022 kan je, naast het aanbod uit de gekende distributiesystemen, ook NDC-content vinden van maar liefst 11 luchtvaartmaatschappijen. Bovendien maken we vanaf nu gebruik van branded fares waarmee je per segment steeds de beste service kiest voor de passagiers.

 

Getflights dreamteam
Office entry
Frederik Winne
Dirk De fauw
Catering: stoofvlees
Voorstelling bookingtool
Flyer
Travel Lounge by Xperience
Representatives Turkish Airlines
Hoppe Travel
Departures
Reizen Patteeuw
Zenzen Japan
Kim Verburgh
Sophie Gallon, Brussels Airlines
Dessert
Tim Taelman
Hobo Reizen
Rimmert Gryseels, Etihad Airways
Geïnteresseerd?

Wil je gebruik maken van de nieuwe bookingtool in Getflights Pro of had je graag meer informatie gewenst? Neem contact op via het contactformulier, e-mail ons via hello@getflights.com of laat van je horen via +32 50 66 16 16.